ANKARA / YENİMAHALLE - Emin Sağlamer Ortaokulu

Emin Sağlamer Ortaokulu

DEMETEVLER MAH. 398 CAD. NO/30 YENİMAHALLE / ANKARA
Vizyon
Bilimsel düşünebilen, milli ve manevi duyguları benimsemiş, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı evrensel bireyler yetiştirmek
Misyon
Her bireyin öğrenebileceğine inanan, bireysel farklılıklara saygı duyan, teknolojiyi doğru ve akıllı kullanan, Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında geçmişine sahip çıkıp geleceği hedefleyen, sorumluluk sahibi, kendine güvenen, sağlıklı, mutlu bireyler yetiştirmek, öğrencilerimizin yeteneklerini keşfetmesine ve geliştirmesini sağlamak varız ve çalışıyoruz.
Başarılar
Okulumuz 2019-2020 Eğitim-öğretim yılında açılmıştır.Bu nedenle merkezi sınav başarı oranlarıyla ilgili verilere sahip değildir.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
09.00-15.35
Ulaşım
Okulumuz Yenimahalle Demetevler Mahallesinin işlek caddelerinden olan Vatan caddesine 150 m mesafededir.Vatan caddesi üzerinden çok sayıda otobüs ve dolmuş güzergahı geçmektedir.Ayrıca okulumuz cadde üzerinde bulunan Demetevler ve Hastane metro duraklarının arasında yer almaktadır.Metro ile Kızılay´a ulaşım 20dk´dır.
Demetevler 398. cadde No:30
Okulumuz Ankara merkez ilçelerinden Yenimahalle ilçe merkezindedir.
Atletizm yıldız kızlar ve erkekler takımı,
Tubitak-4006, E-TWİNNİNG
Proje Çalışmaları
Okuyorum Veli Öğrenci Kitap Okuma Projesi, Her Sınıfın Bir Temel değeri var Projesi